Perfecte Partners

Een Honda buitenboordmotor verdient een Honwave opblaasboot.

Onze Honwave opblaasboten zijn draagbaar en licht, en daardoor perfect als kleine boot voor varen langs de kust, vissen of gewoonweg over het open water glijden. Met de toevoeging van een Honda buitenboordmotor hebt u een geweldig duo voor op het water. Dat komt doordat onze innovatieve opblaasbare drijvers met grote diameter garant staan voor drijfvermogen en stabiliteit van topkwaliteit. En met de optie van een V-vormige romp zijn zelfs de ruigste vaartochten geen probleem.

U Kunt Kiezen uit drie verschillende bodems:

  • Lattenbodem
  • Aluminiumbodem
  • Airdeckbodem

Variabel zitten

Wijzig de zitindeling voor uw passagiers.
|
f u nu alleen vaart of met passagiers, u kunt de zitplaatsen naar wens overbrengen naar een andere plek. Er zijn ook robuuste veiligheidstouwen en houders, brede draaghendels en een slim roeispaanslot beschikbaar.

Wachten is nooit leuk
Als u een boot hebt, wilt u op het water zijn, en geen tijd verdoen met het opblazen van uw boot. Daarom zit er bij al onze opblaasboten een hogedrukvoetpomp met hoge capaciteit en leegloopfunctie. Dat betekent meer tijd op het water en minder gedoe met inpakken als het tijd is om naar huis te gaan.

Gebouwd, niet gemaakt

Op het water kan het er soms ruig aan toe gaan – midden in de natuur. Onze opblaasboten zitten zo in elkaar dat ze hiertegen zijn opgewassen. Dat geldt voor alle weertypen en zeewateren – onze opblaasboten zijn beschermd onder alle omstandigheden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig Europees pvc – simpelweg de beste – waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook licht in gewicht.

Goed beschermd
Onze opblaasboten zijn niet alleen gemaakt van Europees pvc, maar hebben ook een dikke rubberen rand rondom de hele boot. Die rand fungeert niet alleen als bumper om de drijvers te beschermen tegen gaatjes, maar door de gebogen vorm worden takken ook afgebogen.

Honwave met lattenbodem

De Honwave opblaasboot met lattenbodem is verkrijgbaar in twee verschillende groottes, en door zijn lichte en compacte design kan hij in slechts enkele minuten worden opgevouwen en opgeborgen – en dat door één persoon, geen enkel probleem.

honwave lattenbodem

Honwave met aluminium bodem, soepel cruisen

Maar als u op zoek bent naar nog meer plezier, dan zijn onze opblaasboten met aluminium vloerdelen een extra robuuste optie. Ze zijn geschikt voor zo’n beetje elke nautische behoefte, en de extra grote drijvers maken nog soepeler cruisen mogelijk.

Honwave met Airdeckbodem,
het v-teken

Onze opblaasboten met airdeckbodem staan voor prestaties en wendbaarheid. Hun vibratiedempende bodems zorgen voor meer comfort en hun diepe V-vorm zorgt voor de best mogelijke stabiliteit op vrijwel elke snelheid.