Honda buitenboordmotoren

Honda BF2.3

Snel en gemakkelijk
De BF2.3 gebruikt door lucht gekoelde technologie die de onderhoudskosten reduceert. De motor biedt uitstekende manoeuvreerbaarheid dankzij het 3600 sturen. De interne benzinetank van 1,1 L biedt een looptijd van zo’n 60 minuten vaarplezier. Met zijn gewicht van 13 kg is het de lichtste buitenboordmotor in zijn categorie. U zult verrast zijn dat de kleinste Honda zo veel plezier kan geven.

Honda BF4 / BF5 / BF6

Plezier met wat power
‘The next big thing’ in compacte motoren. De BF4, BF5 en BF6 zijn net zo lang verfijnd vormgegeven en getest tot de ultieme combinatie van betrouwbaarheid, prestaties, comfort en plezier werd bereikt. Met het nieuw ontworpen decompressiemechanisme biedt deze buitenboordmotor ultiem gemak tijdens het starten. Bovendien hebben de motoren weinig last van vibraties, produceren ze weinig geluid en zijn ze zeer betrouwbaar. Door de dynamo met een hoge laadstroom van 6 Amp. is er altijd voldoende stroom voorhanden om uw elektronische apparatuur op te laden.

Honda BF8 / BF10

Pak ‘m op en ga
De BF8 en BF10 motoren zijn licht en compact en, dankzij hun inklapbare handgrepen ook heel draagbaar. Ze zijn ideaal voor opblaasboten, rubberboten en roeiboten; en het zijn handige ‘kicker’ motoren voor grotere vissersboten en zeilboten. Beide motoren hebben een decompressiesysteem, waardoor ze makkelijker starten. De standaard schroef met vier bladen brengt het vermogen via een slank hydrodynamische versnellingsbak rechtstreeks het water in.
De BF8 en BF10 hebben een ingebouwde, inklapbare handgrepen, precies op het juiste evenwichtspunt, waardoor ze erg makkelijk te vervoeren zijn.

Honda BF15 / BF20

Licht en draagbaar vermogen dat soepel, schoon en stil is.
Buitenboordmotoren die 15 of 20 pk produceren en toch draagbaar zijn. Net als bij alle Honda buitenboord motoren biedt de geavanceerde 4 takttechnologie een gemakkelijke start, geruisloze werking en lage emissies. Ze zijn misschien compact, maar zitten boordevol innovatieve features die elke trip aangenaam maken. Het lichtgewicht design en de inklapbare hendel maken het transport extra makkelijk. Deze motoren zijn beschikbaar met afstandsbediening en elektrische start en zijn zelfs beschikbaar met een elektrische kantelhendel waarmee u uw motor in ondiep water uit het water kunt halen.

Honda BF30

Dit is een motor die gewoon blijft doorgaan
Voor dagelijkse betrouwbaarheid tijdens vakanties of schip naar wal vervoer is deze veelzijdige driecillindermotor zeer geschikt, door de juiste combinatie van soepel vermogen, weinig geluid en stabiele werking- hoe onrustig het water ook is. De centraal bevestigde stuurhendel beschikt over een LED-paneel waarop motorinformatie zoals oliedruk en oververhitting wordt weergegeven. Tevens heeft deze unieke stuurhendel een achteruithendel, is in hoogte verstelbaar (3 standen) en heeft een vergrendelfunctie, zodat u uw armen kunt ontlasten tijdens een lange vaartocht.

Honda BF40 / BF50

Driedubbele vuurkracht
De onlangs herontworpen BF40 en BF50 zijn compact en zitten boordevol geavanceerde functies. Ze hebben het laagste gewicht en de hoogste snelheid in hun klasse. Deze motoren zijn voor zien van de Honda BLAST technologie en PGM-Fi elektronische brandstofinspuiting en leveren ze directe acceleratie, waardoor de boot zo snel mogelijk gaat planeren. Dit wordt bereikt door een nog nauwkeurigere ontsteking timing te gebruiken, die meer koppel levert bij lage toerentallen zodat u heel snel kruissnelheid bereikt.

Honda BF60

Zuinige alleskunner
Compacte motor boordevol toonaangevende innovaties van Honda. De BF60 en BFP60 zijn slanke motoren, perfect voor een middelgrote boot. Deze compacte 998 cc driecilindermotoren zijn voorzien van briljante innovaties. De BFP60 is een trustmodel. Deze motor is voorzien van een groter staartstuk. Kies het acceleratietype dat het beste aansluit bij wat u nodig heeft.

Honda BF80 / BF100

Een passie voor kracht
Geniet van de soepele prestaties van een inline viercilinder. De wauw-factor is te danken aan de 1.5 liter motor met bovenliggende nokkenas (OHC) en 16 kleppen. Dankzij PGM-Fi elektronische inspuiting start hij makkelijk, en Honda BLASTTM zorgt voor een krachtige acceleratie. De BF100 heeft ook nog VTECTM, gecombineerd met ECOmo zorgt dit niet alleen voor een uitzonderlijk efficiënt brandstofverbruik, maar ook voor opwindende prestaties bij hogere toerentallen. Deze motoren zijn licht en compact, en dankzij de compatibiliteit met NMEA2000® zijn ze een van de grote favorieten van motorbootliefhebbers over de hele wereld.

Honda BF115 / BF135 / BF150

Drie krachtige, pittige en stoere motoren voor het aandrijven van uw avonturen
Alle drie de buitenboordmotoren zijn 2.4 liter PGM-Fi motoren, leverbaar met verschillende paardenkrachtopties voor boten van verschillende afmetingen. De allernieuwste technologieën combineren Honda’s unieke drievoudige koelsysteem met een tweevoudige luchtinlaat. Voeg daar de ‘hole shot’ technologie BLASTTM aan toe, en de boot is voordat je het weet aan het planeren. Op de BF150 hebben we VTECTM toegevoegd, een geavanceerde race innovatie voor meer koppel en dat extra stukje power bij hogere toerentallen.

Honda BF175 / BF200 / BF225 / BF250

Geëvolueerde V6 Marine technologie
Onze nieuwe V6 motoren zij ontwikkeld met een unieke mix van technologieën uit de marine- en auto-industrie en leveren zo uitstekend vermogen en brandstofverbruik. Deze grote verbrandingsmotoren bieden acceleratie met hoog koppel en indrukwekkende topsnelheden. Met een reeks exclusieve Honda innovaties inclusief BLASTTM, PGM-Fi en voor de BF en BF250 ook VTECTM helemaal thuis in de recreatieve, sport en commerciële toepassingen. En met een hoogpresterende versnellingsbak die met een minimale watersleep een vloeiend vermogen levert, maken de buitenboordmotoren van elk een sensatie. En dankzij onze innovatieve ECOmo, verkrijgbaar in het volledige assortiment, kunt u genieten van verbeterde consumptie in vaarmodus, zodat u langer op het water kunt blijven. Als u topprestaties, een maximale zuinigheid en betrouwbaarheid zoekt, moet u de Honda V6 buitenboordmotor hebben.